Parsakaaliriisisalaati jugurtilla

Valmistusaineet
3 kg SallaCarte Parsakaaliriisi
600 g SallaCarte Punasipulikuutio
1,3 kg SallaCarte Miniluumutomaatti (puolita tomaatit)
4-5 mietoa chilipalkoa (silputtuna)
Öljyä
1 dl Herbes de Provence mausteseosta
2,5 rkl suolaa
1,5 tl mustapippurijauhetta
1,5 dl sitruunan mehua
50 g tuoretta vahvaa minttua (silputtuna)
5 rkl agavesiirappia
5 rkl paahdettuja seesamin siemeniä
Jogurttikastike:
1 kg turkkilaista jogurttia
0,7 dl sitruunan mehua
1,5 dl oliiviöljyä
1 rkl jauhettua korianteria
1,5 tl suolaa
1/3 tl mustapippurijauhetta
Valmistusohje
Valmista ensin jogurttikastike, ja anna makujen tasaantua viileässä.
Paahda seesamin siemenet kuivalla pannulla.
Kuullota öljyssä parsakaaliriisi, punasipulit ja pieneksi silputtu chili. Ota pois liedeltä.
Lisää loput aineet ja sekoita.
Lisää jugurttikastike tai laita tarjolle omaan astiaan.
(Reseptistä tulee n. 20 annosta/n. 4 litraa, ja Jogurttikastiketta n. 1,4 litraa)
Tarjoa esim fenkolilla ja mintulla maustettujen karitsanlihapullien kera.