SallaCarte-tuotteet ovat heti käytettävissäsi

Salicolla on jo pitkä kokemus jalostettujen hedelmien ja vihannesten alalta. Tiedämme parhaiten, miten saamme asiakkaillemme valmiiksi pestyt ja pilkotut tuotteet tuoreena ja raikkaana loppukuluttajalle saakka.

Tavoitteena on tehdä asiakkaalle ruoan valmistaminen todella helpoksi ja nopeaksi. Pitkälle kehitetty korkealaatuinen teknologia ja tarkasti valvottu tuotantoprosessimme antaa mahdollisuuden tähän. Kasvikset esipestään ja voidaan raastaa, paloitella tai suikaloida. Pääasiassa pilkkominen tapahtuu koneellisesti, mutta tuotantoprosessissamme on edelleen myös paljon käsityötä.

Pilkotulla ja esipestyllä tuotteella on omat vaatimuksensa

Salicon SallaCarte-tuotteisiin on käytetty vain raaka-aineiden parhaat osat. Korkealaatuisten raaka-aineiden, tuotantoteknologian ja katkeamattoman kylmäketjun ansiosta SallaCarte-tuotteiden tuoreus ja säilyvyys ovat huippuluokkaa.Tärkeintä asiakkaalle on muistaa, että esipesty ja pilkottu tuote on säilytettävä +2 - +4 asteessa valmistuksen jälkeen. Kylmäketjun katkeamattomuus on tuotteen säilyvyyden kannalta ensiarvoisen tärkeää.

 

Asiantuntijan vinkit

Lämpötila

Esipestyt ja pilkotut tuotteet säilytetään aina +2 - + 4°C. Tämä on erittäin tärkeää, jotta tuotteet säilyvät raikkaina ja tuoreina viimeiseen käyttöpäivään saakka.

Säästä aikaa

SallaCarte-tuotteilla säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Salaatit, vihannekset ja hedelmät saat valmiiksi pestyinä, esikäsiteltyinä ja paloiteltuina. 

Parasta tietoa

Meillä on paras tietotaito pilkotuista kasviksista. Tiedämme, mitkä raaka-aineet sopivat yhteen ja parhaat mahdolliset leikkaustavat kullekin tuotteelle. 

Keskity olennaiseen

SallaCarte-tuotteilla  rakennat näyttäviä annoksia hetkessä. Aikaa vievät käsittelyvaiheet jäävät pois ja voit keskittyä siihen, mikä on parasta osaamistasi.

Toimitusvarmuus

Monipuolisten SallaCarte-tuotteiden saatavuus ja toimitusvarmuus on taattu vuoden ympäri kaikkialle Suomeen.

Greenfood

Kansaivälinen tietotaito niin tuotannosta kuin raaka-aineista. Salico on osa ruotsalaista Greenfood-konsernia, joka on pohjoismaiden suurin yksityinen vihannes- ja hedelmätoimija.

Laskuoppi

Jotta vihanneslaskuopista saisi selvää, on laskettava kustannukset oikein. Esimerkkinä amerikansalaatti, joka maksaa 2,50 €/kg. Salaatti pestään, poistetaan tummia lehtiä ja kannat. Hävikkiä n. 25 %. Jäljellä on 750 g salaattia ja kilohinta on jo 3,20 €

Amerikansalaatti lingotaan, jolloin se myös kuohkeutuu. Kun tilavuus kasvaa 20 %, annoshinta laskee saman verran. Koska vastaava annos vaatii enemmän itse valmistamaa salaattia, nousee suhteutettu kilohinta 3,90 euroon. Tähän lisätään työaika, joka valmissalaattia ostettaessa säästyy. Salaattikilon huuhtelu- ja leikkausaika on arvoltaan noin yhden euron, eli kilohinta on jo 4,90 €. 

Salaattia on vielä säilytettävä. Hävikistä säästää noin 10 % viiden päivän säilyvyyden ansiosta. Hinta nousee taas, nyt jo 5,00 euroon eli kaksinkertaiseksi. Tämä on amerikansalaatin hinta, johon SallaCarte-salaatin kilohintaa on verrattava.

SallaCarte-valmissalaattien tuoreus perustuu oikeaoppiseen huuhteluun ja leikkaukseen. Jotta samaan laatutasoon päästäisiin olisi lisäksi investoitava koneisiin, varattava runsaasti tilaa ja huomioitava muutkin käyttökustannukset. Lisäksi SallaCarte-tuote on turvallinen ja taattu tehokkaalla omavalvonnalla.

Lue lisää amerikansalaatista