Ajankohtaista

8.8.2019

Salico Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

 

TIEDOTE                                               

Salico Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

10 vuotta Salicoa johtanut Jari Laaksonen jää eläkkeelle. Haluamme kiittää Jaria vuosien loistavasta työstä ja sitoumuksesta. Jarin aikana liiketoiminnan volyymi ja asiakasmäärä ovat kasvaneet huomattavasti. Jari ja hänen tiiminsä ovat kasvattaneet Salicosta yhden tuorejalosteiden markkinajohtajista Suomessa. Toivotamme hänelle onnea tulevaan ja samalla toivotamme onnea myös Jussille Armannolle hänen uudessa roolissaan Salico Oy:n ja Snackpoint Oy:n toimitusjohtajana.

Uudeksi toimitusjohtajaksi hallitus on valinnut kauppatieteiden maisteri Jussi Armannon (48). Armannolla on merkittävä kokemus kuluttajatuotteiden parissa Suomessa ja kansainvälisesti. Hän on työskennellyt Unileverillä eri tehtävissä 13 vuotta, viimeksi Suomen maajohtajana. Salicon seuraavaa vaihetta luotsaamaan Armanto siirtyy Bernerin liiketoimintajohtajan paikalta.

”Odotan innolla päästä tutustumaan uusiin kollegoihin. Salico on edelläkävijä megatrendien tukemissa tulevaisuuden kategorioissa. Vastuullisuus, terveellinen ravitsemus ja helppous ovat trendejä, jotka auttavat meitä kasvussamme.” 

Armanto aloittaa tehtävässään Salicon Oy:n ja Snackpoint Oy:n toimitusjohtajana 1.9.2019

 

Björn Johansson

Hallituksen puheenjohtaja