Hyppää pääsisältöön

Rakkaudesta raikkaaseen ruokaan

SALLACARTE

SallaCarte-tuotteilla säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Salaatit, vihannekset ja hedelmät saat valmiiksi pestyinä, esikäsiteltyinä ja paloiteltuina. 

TUOREKSET

Tuorekset-valikoimamme pitää sisällään valmiita kasvissekoituksia helpottamaan päivittäistä ruoanvalmistusta ammatti-ja kuluttajien kokkailuihin!

GREENDELI

Greendelin Take away -vakoimasta uskomattoman herkullisia makuja ja täyttäviä vaihtoehtoja välipalaksi, lounaaksi tai ihan milloin vain kun nälkä yllättää.

PICADELI FOOD TO GO

Salico valmistaa Picadeli brändin valmiiksi pakatut tuotteet kuten Wrapit ja salaatit.

OLEMME JOUSTAVA JA LAADUKAS VALMIIKSI LEIKATTUJEN HEDELMIEN JA VIHANNESTEN, SEKÄ TUOREIDEN ATERIARATKAISUJEN VALMISTAJA HELSINGIN KIVIKOSTA.

Salico on yksi suurimmista skandinaavisista yksityisistä toimijoista hedelmä- ja vihannesliiketoiminnassa. Lisäksi Salico valmistaa Food-To-Go -tuotteita vankalla ammattitaidolla.

Olemme osa Greenfood konsernia

Salico kuuluu Greenfood konserniin, joka on suurin itsenäinen hedelmä- ja vihannesalan sekä food-to-go tuotteiden toimija Pohjoismaissa. Konsernin päätoimialueet ovat tukkukauppa, freshcut sekä food-to-go-tuotteet ja salaattibaaritoiminta. Suomi ja Ruotsi ovat Greenfoodin päämarkkina-alueet.

Greenfoodin vahvuuksia ovat tiivis yhteistyö, ostotoiminta, paikallisuus ja innovaatiokyky. Tiedämme viimeisimmät trendit ja asiakkaiden tarpeet. Ja tietenkin taustalta löytyy rakkaus ruokaan ja erityisesti vihanneksiin ja hedelmiin.

Lue lisää 

VISIOMME

Visiomme on tukea maailmaa, jossa terveellinen ruoka on helposti saatavilla ja kaikilla on näin mahdollisuus valita terveellisempi elämäntyyli.

Green hearts

YDINARVOMME OHJAAVAT TOIMINTAAMME

HAASTAMINEN, HELPPOUS JA SAAVUTETTAVUUS

Me olemme siellä missä sinäkin. Tuemme sinua päätöksissäsi, tekemällä terveellisestä ruoasta kätevämpää, maukasta ja helposti saavutettavaa.

 

Salico
Sertifioitu ympäristöjärjestelmä
Food safety system