Hyppää pääsisältöön

Työpaikat

Tuletko meille tuotannonsuunnittelijan kesäloman sijaiseksi tuoretuotteiden raikkaan liiketoiminnan pariin?

Tässä tehtävässä toimit kesälomasijaisena tuotannonsuunnittelijana Salico Oy:n tuoretuote yksikössä. Tuotannonsuunnittelijan kesäsijaisen tehtävässä olet keskeisessä roolissa fresh cut liiketoiminnan ketjussa. Uuden tuotantosuunnitteluohjelman (IPES) käyttöönotto tapahtuu kesä-syyskuun aikana, johon sinun on myös mahdollista päästä tutustumaan kesän aikana. Kiinnostuitko? Jatka lukemista alla. 

Tuotannonsuunnittelijan kesäsijaisena vastaat: 

  • Päivittäisen tuotannonsuunnittelun toteuttamisesta huomioiden varastosaldot, asiakkaille luvatut päiväykset sekä lastausajat 

  • Tuotannon valmistuksen seurannasta, ja tarvittaessa mahdollisista korjauksista tuotantosuunnitelmaan  

  • Toimitusvarmuus- ja lopputuotehävikkitavoitteiden seurannasta 

  • Yhteistyöstä ja informaation liikkumisesta eri sidosryhmien välillä 

  • Toimit tiiviissä yhteistyössä niin tuotannon, kunnossapidon kuin laadunkin kanssa.


Jotta voit menestyä pestissä, sinulla tulee olla:

  • Tuotantotalouden opintoja alla jo ainakin 3 vuoden ajalta, mielellään jo maisteritason opiskelija

  • Tuotannon ja tuoretuotteiden tuntemusta

  • Mahdollista kokemusta toiminnanohjausjärjestelmästä (NAV), katsotaan eduksi

  • Hyvät Excel-taidot ovat välttämättömät 

  • Kiinnostusta fresh cut liiketoimintaan

  • Hyvä suomen kielen taito, mutta kansainvälisessä yrityksessä englannin kielen osaaminen on tärkeää
  • Paineensietokykyä sekä ratkaisukeskeistä otetta.


Mitä tarjoamme sinulle: 

  • Asianmukaisen perehdytyksen (toukokuun aikana)
  • Mielenkiintoinen työ, jota voit mahdollisesti jatkaa opiskelujen aikana osa-aikaisena 
  • Rennon mutta osaavan työyhteisön
  • Hyvä sijainti Helsingin Kivikossa 
  • Palkka elintarviketeollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaan
  • Kokemusta tuotannon suunnittelusta sekä sen käytännön oppimisesta tuoretuotealalta
  • Mahdollisuus tutustua ison ja kansainvälisen organisaation toimintaan.


Tuotannonsuunnittelijan työ sijoittuu 07.00–20.00 väliselle ajalle maanantaista perjantaihin, 37,5 h viikossa. Kesäsijaisuus alkaa toukokuussa ja päättyä elokuussa, tarkempi aloitusajankohta voidaan sopia tarkemmin myöhemmin. Työjakson ajan työntekopaikka sijoittuu tehtaallemme Helsingin Kivikkoon. 

Lisätietoja voi kysellä tehtaanjohtaja Juhani Tegelbergiltä numerosta +358 44 015 2969 toimistotyöaikojen aikana. 

Lähetäthän hakemuksesi 30.3.2024 mennessä, odotamme hakemustasi! Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löytyessä.

Salicon tehtaalla valmistetaan fresh cut tuotteita suurella innolla sekä vahvalla tiedolla ja taidolla. B2B brändimme Salico ja SallaCarte, sekä B2C brändimme Tuorekset, Greendeli ja Picadeli löytävät tiensä päivittäin suomalaisten ruokapöytiin. Tuletko mukaan luomaan kuluttajille herkkuhetkiä?

Salico Oy on yksi Suomen suurimmista tuoreiden hedelmä- ja vihannesjalosteiden toimittajista tukkukaupalle, fastfoodketjuille sekä vähittäiskaupoille. Lisäksi Salico valmistaa laajan valikoiman erilaisia food-to-go -tuotteita kuten leipiä, wrappeja. Valikoimasta löytyvät myös juhlapöytien suosikkituotteet, voileipäkakut. 

Salico on osa Greenfood-konsernia, joka on suurin itsenäinen hedelmä- ja vihannesalan sekä food-to-go tuotteiden toimija Pohjoismaissa. Konsernin päätoimialueet ovat tukkukauppa, freshcut sekä food-to-go-tuotteet ja salaattibaaritoiminta. Suomi ja Ruotsi ovat Greenfoodin päämarkkina-alueet.