Hyppää pääsisältöön

Salico - Logistiikka

Vahvuutena loistava logistiikka

Salicolle tulee tuotteita niin kotimaasta kuin ulkomailta jokaisena viikonpäivänä. Yksi kumppaneistamme on Greenfood-konsernin hedelmä- ja vihannestukku Satotukku Vantaalla sekä kotimaiset lähiviljelijät. Tärkeä linkkimme on myös Greenfoodin oma hankintayhtiö Greenfood Iberica Espanjassa. 

Varaston kiertonopeus on erittäin nopea; tänään tulleet kasvikset ovat jo huomenna pilkottuna, palasina tai raasteena asiakkaalla ja käytössä. Emme valmista tuotteita varastoon, vaan tuotteet lähtevät valmistuttuaan asiakkaille tilausten mukaan. Tämän mahdollistaa laadukas tuotantoprosessimme ja nopea logistiikka ympäri Suomen. Salico on keskittynyt systemaattisesti omaan toimintaansa ja jakelu on annettu alan ammattilaisille, mikä mahdollistaa aina asianmukaisen, nykyaikaisen ja lämpötilakontrolloidun kuljetuskaluston käytön. 

Vahva valtakunnallinen pilkottujen vihannesten ja hedelmien ammattilainen 

Salicon tuotantolaitos sijaitsee Helsingin Kivikossa. Toimimme valtakunnallisesti ja tuotteitamme löytyy niin ravintoloista, julkissektorilta, fastfood-ketjuista kuin vähittäiskaupoistakin. 

Toimitusvarmuus ja tuotekierto

Sopimusviljelijät

Kaiken lähtökohta on tarkkaan valitut ja laadukkaat raaka-aineet sopimusviljelijöiltämme niin kotimaassa kuin ulkomailla. 

Sopimuskuljetukset

Lämpötilasäädelty kalusto kuljettaa hedelmät ja vihannekset tuotantolaitokseemme ja valmiit tuotteet nopean kierron ansiosta asiakkaille. 

Keskeinen sijainti

Salico toimii Helsingin Kivikossa. Keskeisellä sijainnilla suhteessa raaka-ainetoimittajiimme sekä asiakkaisiimme. Pystymme hyvän sijaintimme ja tehokkaan tuotantomme ansiosta toimittamaan tuotteet asiakkaillemme tuoreina ja raikkaina.

Laadukkaat raaka-aineet

Raaka-aineiden toimitukset Kivikon tehtaalle tapahtuvat päivittäin. Näin saamme aina laadukkaita ja tuoreita tuotteita toimitettavaksi asiakkaillemme.

Toimitukset koko Suomeen

Valmistamme tuoreita, raikkaita ja valmiiksi pilkottuja SallaCarte-vihanneksia ja -hedelmiä asiakkaillemme. Tutustu jälleenmyyjiimme, jotka toimittavat tuotteemme koko Suomeen.

Hyvä tuotekierto

Salico valmistaa esipestyt ja valmiiksi pilkotut tuotteet tilausten mukaan. Näin tuote on asiakkaalla aina tuoretta ja raikasta.