Hyppää pääsisältöön

Tuorekset

TUOREKSET TUOVAT VAIHTELEVUUTTA RUOANLAITTOON

Tuorekset valmiilla vihanneksilla ja hedelmillä loihdit helposti aterian kuin aterian. Sekoitukset on suunniteltu siten, että kasvikset kypsyvät samaan aikaan. Sinulle jää ainoastaan käytön helppous.

Kaikki Tuorekset tuotteet valmistetaan Suomessa, Helsingin Kivikossa. Moderni tuotantolaitoksemme takaa, että tuotteiden laatu on aina ensiluokkaista ja hygieniasta ei tingitä missään prosessin vaiheessa.

TUTUSTU TUOREKSET TUOTEVALIKOIMAAN!

Selaa Tuotekuvastoa

Lataa kuvasto .pdf tiedostona tai voit tilata esitteen sähköpostitse: kuluttajapalvelu@salico.fi
 

Tutustu tuotteisiimme

Nopean ja maukkaan ruoanlaiton pelastaa Tuorekset. Helposti lisää kasviksia arkeen! Tuorekset tuotevalikoimamme sisältää valmiita kasvissekoituksia joko pannulla, keittäen tai uunissa kypsennettäväksi. Tuotteet ovat todella monikäyttöisiä ja niiden käytössä vain mielikuvitus on rajana.

Katso tuotteemme tästä

Inspiroidu resepteistämme!

Tutustu Tuoreksetin laajaan valikoimaan, jossa valmiiksi käsitellyt vihannekset ja hedelmät muuttuvat nopeasti maukkaiksi aterioiksi, jotka helpottavat kiireistä arkeasi. Meidän erityisesti suunnitellut kasvissekoituksemme kypsyvät täydellisesti samanaikaisesti, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Katso uusimmat reseptimme inspiroitua ja nauti keittiössä vietetyn ajan helppoudesta Tuorekset-tuotteiden avulla!"

Katso reseptit

Usein kysyttyä

Onko sinua aina kiinnostanut tietää missä tuotteemme on valmistettu tai mitä tuotteen sisällä oleva suojakaasu sisältää? Lue meiltä yleisimmin kysytyistä kysymyksistä ja vastaukset niihin. Voit aina kysyä myös kuluttajapalvelustamme: kuluttajapalvelu@salico.fi