Hyppää pääsisältöön

Salico - Resepti: Hunajainen juureskuutio-pastavuoka

Valmistusaineet 20:lle
0,04 dl rypsiöljy
0,15 kg SallaCarte Purjorengas
0,5 l vesi
0,05 l appelsiinimehutiiviste 300 %
0,15 kg vaalea peruskastiketanko
0,01 kg kasvisliemijauhe
0,03 kg hunajaa
(suolaa)
1,5 kg SallaCarte Juuressekoitusta
0,25 kg pennepastaa

Valmistusohje
Kuullota purjo öljyssä, lisää vesi ja appelsiinimehutiiviste. Lisää kastikeaines, liemijauhe ja hunaja. Hauduta noin 10 minuuttia. Yhdistä voidellussa GN-vuossa juureskuutiot ja pennepasta. Kaada kuuma kastike juurespastan päälle ja sekoita. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160 asteessa noin 30-40 minuuttia kunnes juurekset ja pasta on kypsiä.

Tarjoa syksyinen juurespastavuoka kasvisruokalajien lämpimänä lisäkkeenä.