Hyppää pääsisältöön

Salico - Resepti: Punajuuri-sipulipannukakku

Valmistusaineet 20:lle
0,6 kg SallaCarte Porkkanatikku
0,8 kg SallaCarte Sipulisilppu
Pannukakkutaikina
0,50 kg vehnäjauhoa
1,6 l kevytmaito
0,04 kg suolaa
0,06 kg sokeria
0,30 kg kananmunaa (6 kpl)
0,10 l rypsiöljyä
0,006 kg timjamia, kuivattu
0,04 kg mantelilastuja

Valmistusohje
Sekoita jauhot, maito, suola, sokeri, kananmunat, öljy, timjami ja mantelilastut. Anna taikinan turvotan vähintään puoli tuntia. Sekoita punajuuri ja sipulit tasaisesti leivinpaperilla vuorattuun GN-vuokaan. Kaada taikina kasvisten päälle. Paista kiertoilmauunissa 190-200 asteessa noin 30 minuuttia. Leikkaa pannukakku 5x2 paloiksi ja tarjoa riistakäristyksen syksyisenä lämpimänä lisäkkeenä.