Hyppää pääsisältöön

Salico - Resepti: Ruokaisa Thaimaan herkku

Valmistusaineet 100:lle
4 kg vehnänuudeleita
8 kg broilerin fileesuikaleita
3 kg SallaCarte Kiinankaalisuikaleita
4 kg SallaCarte Thai wokia
30 kananmunaa
20 limeä (mehu + kuoriraaste)
10 rkl kalakastiketta
10 rkl Sambal Oelek -chilitahnaa
3 l suolapähkinöitä
10 ruukkua tuoretta korianteria

Valmistusohje
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan lähes kypsiksi. Valuta nuudelit. Ruskista broilerisuikaleet paistokasarissa. Lisää wok-vihannekset ja paista 2 minuuttia. Lisää kasariin nuudelit ja kiinankaalisuikaleet. Riko munien rakenne ja sekoita seokseen. Sekoita kunnes kananmuna on kypsynyt. Mausta limen mehulla ja kuoriraasteella, kalakastikkeella ja chilitahnalla. Lisää veitsellä karkeaksi rouhitut suolapähkinät. Ripottele pinnalle tuoretta korianteria.

Kiinankaali on ajaton klassikko. Salaatissa, wokissa tai nuudelien kanssa tarjottuna se tuo ruokaan samalla keveyttä ja ruokaisuutta.