Hyppää pääsisältöön

Salico - Resepti: Täytetyt kukkakaaliriisi-tortillat

Valmistusaineet
3 kg SallaCarte Kukkakaaliriisi
300 g SallaCarte Sipulikuutio
900g SallaCarte Tomaattikuutio
Oliiviöljyä
2,5 rkl harissatahnaa
1,5 dl tomaattipyrettä
2,5 rkl suolaa
1,5 tl mustapippurijauhetta
2 rkl kuivattua minttua
1 dl sitruunan mehua
1,5 dl agavesiirappia
7 dl granaattiomenan siemeniä

(Ohjeesta tulee täytettä n. 20 isoon tortillaan /n. 6 litraa).

Lisäksi:
20 isoa tai 40 keskikokoista vehnätortillaa
SallaCarte Kuningassalaattisekoitusta
Tuoretta minttua silputtuna

Jugurttikastike
1 kg turkkilaista jugurttia
0,7 dl sitruunan mehua
1,5 dl oliiviöljyä
1 rkl jauhettua korianteria tai esim. kuivattua minttua
1,5 tl suolaa
1/3 tl mustapippurijauhetta

(Reseptistä tulee n. 20 annosta/n. 1,4 litraa)
 

Valmistusohje
Kuumenna öljy ja lisää harissatahna sekä tomaattipyre. Lisää kukkakaaliriisi ja sipulikuutiot, kuullota kypsäksi. Lisää loppuvaiheessa tomaattikuutiot ja mausta suolalla, kuivatulla mintulla ja pippurilla. Lisää sitruunamehu, siirappi ja granaattiomenan siemenet. Laita täytettä sekä SallaCarte Kuningassalaattisekoitusta, tuoretta minttua ja jugurttikastiketta vehnätortilloille. Kääri rullalle.

Vinkki: 
Saat maukkaan salaatin, kun lorautat joukkoon hieman oliiviöljyä ja silppuat pinnalle tuoretta minttua.