Herkullisen rapeat bruchetat syntyvät hetkessä! Tuorekset tomaattisalsa tekee kokkailusta entistäkin vaivattomampaa.
Annosmäärä:
n. 4 annosta
Ainekset
1 tuore leipä
1 rasia Tuorekset Mieto -tomaattisalsa
100 g kalamata kivettömiä oliiveja
1 tl kapriksia
1 dl oliiviöljy
1 rkl balsamico
1/2 ruukku basilika
100 g mozzarella
0,5 tl mustapippuri
0,5 tl suola
Valmistusohjeet
1. Aloita valmistamalla tapenade eli oliivitahna. Lisää oliivit, kaprikset sekä yksi ruokalusikallinen oliiviöljyä ja soseuta. Mausta mustapippurilla.
2. Leikkaa tuoreesta leivästä noin yhden sentin paksuisia siivuja. Sivele leivät oliiviöljyllä ja paahda uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia rapeiksi.
3. Valmista bruchetta täyte sekoittamalla kulhossa Tuorekset tomaattisalsa, hienonnettu basilika, 3 rkl oliiviöljyä ja balsamico. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
4. Laita paahdetun leivän päälle kerros tapenadea ja tomaattisekoitusta. Revi mozzarellasta paloja leivän päälle. Nauti!