Raikas couscoussalaatti sopii ihanteellisesti kesäiseen ruokapöytään vaikkapa grilliruoan lisukkeeksi.
Annosmäärä:
4 annosta
Ainekset
3 dl kypsää couscousia
1 rs Tuorekset Lehtikaali-kasviswok (á 200 g)
1 rkl valkoviinietikkaa
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
0,5 tl sokeria
1 rkl oliiviöljyä
100 g mansikoita
150 g fetaa
½ ruukku minttua
balsamicokastiketta
Valmistusohjeet
1. Kypsennä couscous ohjeen mukaan ja mausta suolalla, mustapippurilla ja oliiviöljyllä. Laita kulhoon lehtikaali-kasviswok ja lisää valkoviinietikka sekä sokeri ja sekoita. Anna maustua muutama minuutti.
2. Sekoita joukkoon couscous.
3. Pilko tomaatti, hienonna minttu ja sekoita salaatin joukkoon. Nosta couscoussalaatti tarjoiluastiaan ja murustele päälle feta sekä lisää balsamicokastike.