Kukkakaalimurusta tehty kukkakaalipizza on ihanan rapea ja maukas ja mikä parasta, pohja on täysin gluteeniton ja viljaton!
Annosmäärä:
n. 4 annosta
Valmistusaika:
n. 1/2 h
Ainekset
1 rs Tuorekset kukkakaalimuru (á 300 g)
1 kananmuna
Ripaus suolaa
Ripaus oreganoa
2 dl juustoraastetta
Täytteet oman maun mukaan.
Valmistusohjeet
1. Sekoita kukkakaalimurun joukkoon 1 muna ja ripaus suolaa ja oreganoa sekä muutama dl juustoraastetta. Painele seos leivinpaperille ja esipaista uunissa 225°C / 10 min.
2. Lisää haluamasi täytteet kukkakaalipizzapohjalle, ripottele päälle juustoraastetta. Laske uunin lämpötila 200 °C ja paista kunnes juustoraaste on sulanut ja pinta on kullanruskea.