Kukkakaalimurusta syntyy nopeasti ja vaivattomasti kukkakaalirisotto, jonka kruunaavat tuoreet herneet.
Annosmäärä:
2 annosta
Ainekset
1 rs Tuorekset kukkakaalimuru (á 300 g)
1 kasvisliemikuutio
100g creme fraiche
1 dl raastettu parmesaani
0, 5 tl mustapippuri
1/3 ruukku lehtipersilja
1 dl tuore herne
Valmistusohjeet
1. Laita vesi kiehumaan ja lisää sekaan kasvisliemikuutio. Keitä kukkakaalimurua 3 minuuttia ja valuta kuivaksi.
2. Laita kukkakaalimuru kulhoon ja sekoita joukkoon creme fraiche sekä parmesaani raaste ja mausta mustapippurilla.
3. Sekoita joukkoon herneet ja hienonnettu lehtipersilja ja tarjoile.
Halutessasi voit raasta vielä annoksen päälle lisää parmesaania.