Nämä super helpot kukkakaalitacot syntyvät kädenkäänteessä ja täytteissä on vain mielikuvitus rajana!
Annosmäärä:
n. 2-3 annosta
Valmistusaika:
n. 45 min
Ainekset
1 rs Tuorekset kukkakaalimurua (á 300 g)
1 kananmuna
3 dl juustoraastetta
Pippuria ja suolaa
Tacomaustetta
Valmistusohjeet
1. Paista kukkakaalimuruista suurin osa nesteistä pois paistinpannulla. Anna jäähtyä.
2. Sekoita kananmunat, juustoraaste ja kukkakaalimurut keskenään.
3. Mausta.
4. Painele pellille ohuiksi lätyiksi ja paista n. 15 min 200 asteisen uunin keskitasolla.
5. Ota kukkakaalitacot uunista ja käännä.
6. Paista vielä n. 10-15 minuuttia. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.
7. Täytä kukkakaalitacot oman maun mukaan. Reseptin meille taikonut Johanne Poikkimäki (IG @johannesyrjo) täytti omat taconsa salaatilla, silmusalaatilla, retiisillä, halloumilla, soijasuikaleilla ja creme fraichella johon on sekoitettu srirachaa ja majoneesia.
Kutsu kaverit koolle ja nauti kukkakaalitacot heti.