Nopea ja helppo pannu vaikka etäpäivän lounaaksi tai terveellisempi vaihtoehto saunaillan makkara-perunoille.
Annosmäärä:
4 annosta
Valmistusaika:
alle 30 min
Ainekset
1 pkt makkaraa
1 rkl öljyä
1 rkl voita
6 perunaa (kiinteä lajike)
1 rs Tuorekset Lehtikaali-kasviswok (á 200 g)
1 pkt kermaa (esim. Valio ruokakerma Pippuripekka 2,5dl)
1 dl lehtipersiljaa silputtuna
Valmistusohjeet
1. Leikkaa 1 pkt makkaraa noin 3 cm pätkiksi ja ruskista pannulla. Siirrä sivuun.
2. Keitä 6 perunaa kypsäksi, kuori ja paloittele ne. Paista rapeaksi rasvassa ja siirrä sivuun.
3. Paista lehtikaali-kasviswokkia öljyssä muutama minuutti. Lisää joukkoon 2,5 dl ruokakermaa (esim. Valio ruokakerma Pippuripekka).
4. Jaa päälle makkarat sekä perunat. Silppua päälle lehtipersiljaa. Nauti heti!