Hyppää pääsisältöön

Tuorekset - Resepti: Mascarponemousse ja marinoidut naposteluhedelmät

Tuorekset - Resepti: Mascarponemousse ja marinoidut naposteluhedelmät

Herkullinen jälkiruoka syntyy helposti ja nopeasti mascarponesta sekä Tuorekset Naposteluhedelmistä.

Annosmäärä:
4 annosta

Valmistusaika:
n. 30 min

Ainekset
200g mascarponea
1 dl kuohukermaa
¾ dl tomusokeria
½ vaniljatanko
1 rs Tuorekset naposteluhedelmät (á 280g)
1 limen mehu
½ ruukku minttua

Valmistusohjeet
1. Valmista ensin mascarponemousse. Leikkaa vaniljatanko halki ja poista siemenet veitsellä. Sekoita siemenet sekä tomusokeri mascarponeen. Vaahdota kuohukerma erillisessä kulhossa kevyesti ja nostele mascarponen sekaan. Laita jääkaappiin tekeytymään noin 15 minuutiksi.

2. Marinoi hedelmät sekoittamalla kulhossa keskenään hienonnettu minttu ja limen mehu. Sekoita joukkoon naposteluhedelmät ja anna maustua hetki.

Tarjoile hedelmät mascarponemoussen kanssa.