Ovatko lehtikaalisipsit sinulle suurinta herkkua? Silloin tämä resepti on juuri sinua varten. Lehtikaali-kasviswokista saa erinomaiset rapsakat uunikasvikset sillä lehtikaalin lisäksi se sisältää myös porkkanaa ja puna- sekä kiinankaalia.
Annosmäärä:
2-3 hlöä
Valmistusaika:
n. 30 min
Ainekset
1 rs Tuorekset Lehtikaali-kasviswok (á 200 g)
2 rkl öljyä
2 rkl seesaminsiemeniä
Valmistusohjeet
1. Sekoita öljy ja seesaminsiemenet huolellisesti Tuorekset Lehtikaali-kasviswokin joukkoon.
2. Levitä seos tasaisesti leivinpaperin päälle uunipellille.
3. Paista 20–25 minuuttia 150-asteisessa uunissa. Sekoita välillä, jotta kasvikset paistuvat tasaisesti.