Hyppää pääsisältöön

Tuorekset - Resepti: Salaattikupit ja Nam Chim-kastike

Tuorekset - Resepti: Salaattikupit ja Nam Chim-kastike

Herkulliset salaattikupit saavat makunsa Nam Chim-kastikkeesta sekä Tuorekset Thai-kasviksista

Annosmäärä:
4 annosta

Ainekset
1 pkt Cosmopolitan salaattia
1 rkl seesamöljyä
2 rs Tuorekset Thai-kasvikset (á 200 g)
3 valkosipulinkynttä
2 cm pala inkivääriä
4 rkl Teriyaki-kastiketta
½ ruukku korianteria
1 rkl kalakastiketta
1 punainen chili
1 limen mehu
1 tl sokeria

Valmistusohjeet
1. Ruskista Tuorekset Thai-kasvikset seesamöljyssä hienonnetun inkiväärin ja kahden valkosipulinkynnen kanssa. Lisää lopuksi Teriyaki-kastike ja anna kasvisten vielä kypsyä muutama minuutti. Jätä kasvikset kuitenkin rapsakoiksi.

2. Valmista Nam Chim-kastike. Laita kulhoon yksi valkosipulinkynsi, korianteri, kalakastike, punainen chili, limen mehu ja sokeri. Soseuta sauvasekoittimella.

3. Tarjoile teriyakissa paistetut kasvikset salaattikupeista Nam Chim-kastikkeen kanssa.